Ad Code

Responsive Advertisement

Dimiteix la cap de campanya dels socialistes vilanovins

 

El PSC denunciarà l'ajuntament per obligar-los a canviar l'eix central de la seva campanya electoral


La cap de campanya del PSC de Vilanova i la Geltrú pateix estres laboral


Després de l'anunci del govern vilanoví de tornar a dotar la Ronda Ibèrica de dos carrils, el PSC anuncia en un comunicat que aquesta decisió s'ha fet sense seguir cap criteri tècnic. Aquest recorda que l’any 2020, "el govern va prendre la decisió d’anul·lar un carril per sentit, sense cap projecte ni informe, actuant sobre la principal via urbana de circulació de la ciutat excusant-se en la necessitat d’adoptar mesures per la situació COVID", i que tots els informes pericials, forenses i tècnics presentats per l'oposició perquè la ronda no tingués un únic carril, ara no serveixen perquè en torni a tenir dos.


Aquests informes tècnics ens els vam inventar nosaltres. No és just que ara el govern els faci servir per fer el que nosaltres volíem prometre durant la nostra campanya electoral.


La formació política ha especificat que ja tenien una denúncia mig formulada, on volien denunciar el govern de Vilanova per malversació de fons públics pels canvis de la ronda Ibèrica, i que ara n'hauran de canviar parcialment el contingut, però que el motiu principal segueix sent el mateix: dur l'escalfament global del planeta a l'ambient pre-electoral al municipi.


El perro del hortelano

Per la seva part, la cap de campanya del partit ha deixat el càrrec pels canvis constants en la línia estratègica que li venen marcats des de dalt.


Abans ens queixàvem perquè la ronda té 1 carril. Ara perquè en torna a tenir 2. Abans perquè es vol instal·lar un carril bici. Ara perquè no s'instal·la...


En un comunicat d'un comunicat comunicat aquesta comunica que deixa les comunicacions i que ja ha fet la sol·licitud per poder cultivar una petita parcel·la d'hort municipal. "Els tomàquets saps el que són i el que volen" explica, "allà tot serà més senzill".


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris