Ad Code

Responsive Advertisement

Tres corredors de la Volta Ciclista segueixen perduts dins la xarxa de carril bici de Vilanova i la Geltrú

L'heterogeneïtat de colors, senyals i marques viàries dels carrils bici ha desorientat a tres ciclistes que no saben on acabar la carrera.




Aquest divendres, 25 de març, Vilanova i la Geltrú ha acollit la final de la cinquena etapa de la Volta Ciclista a Catalunya. Un dels esdeveniments esportius més rellevants del país, amb una trajectòria centenària i àmplia projecció a escala mundial, que en altres ocasions també ha tingut la nostra ciutat com a referència en un inici d'etapa o com a final, com és en aquesta ocasió.

Tres participantsd'aquesta competició es van desviar pel carrer Montseny direcció mar, i des d'aleshores segueixen donant voltes per la xarxa de carril bici de la ciutat sense saber on acabar.

Diversos testimonis donen fe d'haver-los vist durant la nit a la rambla Samà, a la rambla Exposició o a la Ronda Ibèrica.

S'està preparant un dispositiu de cerca i captura consistent amb una senyora equipada amb un carro de la compra que creuarà el carrer en diagonal i sense mirar. Mentrestant des del consistori es demana dur aigua i barretes energètiques per poder-les-hi donar en cas de trobar-los pel centre de la ciutat.


Per a més informació: FOLL.eu!  
(i també a Telegram: t.me/folleu )

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris