Ad Code

Responsive Advertisement

El curs escolar 2022-2023 començarà el 5 de setembre en castellà

 El mes de setembre, i amb jornada reduïda, es dedicarà exclusivament a donar compliment a la imposició del castellà.



Per tal de poder sotmetre l'escola catalana i el model d'immersió lingüística a la decisió d'un tribunal monolingüe a 700 quilòmetres de distància, la Generalitat ha ideat la jugada mestra definitiva que ens durà, ara ja sí, a la independència: dedicar un mes, el setembre, a fer les classes exclusivament en castellà, i així poder alleugerir la resta de curs de les pressions de ments obtuses.


Com serà el setembre del curs escolar 2022-2023?

El primer mes d'escola serà un període d'adaptació de l'alumnat després de les vacances d'estiu. Cal evitar el mínim de xocs anafilàctics i pèrdues neuronals de l'alumnat que, després d'estar tot l'estiu sense anar a l'escola, torna a escoltar el català de nou. D'aquesta manera la introducció de la llengua de Catalunya es farà gradualment, i de la mateixa manera, de cara al juny, es tornarà al castellà per evitar que el català sigui utilitzat durant el període de vacances i que els infants estiguin estigmatitzats per parlar polaco.

Els objectius d'aquesta Operación Setiembre son:
  • Desestressar als fills i filles de les famílies castellanoparlants. Si amb el castellà ja et pots moure per mig món, per què cal fomentar la cultura, la intel·ligència i la pluralitat aprenent més llengües?
  • Incorporar més hores de castellà als fills i filles de famílies catalanoparlants. No n'hi ha prou en que el quotidià, el patí, les extraescolars, el lleure, i el cinema, entre molts d'altres, sigui en castellà. Cal seguir reduint les llengües regionals d'Espanya a quelcom simbòlic i anecdòtic.

Amb aquesta bona implantació de la lengua común garantirem una excel·lent preparació acadèmica per poder fer front a l'examen d'ortografia de les proves d'accés a Policia Nacional.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris