Ad Code

Responsive Advertisement

Avancen el part de la verge Maria

Degut a les noves restriccions anticovid el Messies naixerà enguany demà dimecres 22 de desembre

Visitació de Maria a Elisabeth, de Rafael

Davant la tornada del toc de queda, la tancada l'oci nocturn i la restricció de les trobades de més de 10 persones, un estol d'àngels capitanejats per l'arcàngel Sant Miquel estan condicionant l'establia per poder-hi realitzar una cesària. Aquesta serà la manera en que Nostru-Sinyor ha decidit que naixerà el seu Fill per tal de poder-ho adaptar a les mesures decretades pel Govern de la Generalitat de Catalunya.


Sant Josep llença la vara

La decisió de l'avançament del part ha sigut comunicada a Maria a través de l'arcàngel Sant Gabriel, fet que ha encrespat encara més a Josep al no ser-ne partícip. El patriarca Noé ha apaivagat la situació deixant dos cavalls a la parella perquè puguin arribar a Betlem a temps.

Per la seva banda els pastors ja han rebut un telegrama amb la nova data, per evitar que la nova els enganxi dormint al ras, i especificant-los que puguin fer l'adoració en grups màxim de 10 persones i que ja duguin el certificat Covid al sarró per no fer cues a l'estable.

La direcció dels pastorets del Círcol Catòlic ja estan treballant amb la incorporació dels nous canvis.





Els Mags d'Orient sense passaport Covid

Degut a l'evolució de la pandèmia a Orient, i a que no són Comunitat Europea, els reis Mags no disposen de certificat Covid per poder-se desplaçar fins aquí. És per això que estan redactant un conveni de col·laboració amb els Tions de Nadal perquè enguany puguin fer una cagada extraordinària (més quantitat i major volum) i així evitar la transmissió de la pandèmia.



Si vols saber tot el que passa a Vilanova i la Geltrú, segueix el Foll a les xarxes socials:

@diarifoll @foll.eu  @foll.eu    Diari Foll  

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris