Rosalía es compra un àtic a Sitges perquè a Vilanova són massa cars

La cantant havia contemplat la possibilitat de tenir un apartament per anar al Tingladu tot passejant, però els preus dels immobles són tan prohibitius que només són aptes per a turistes rics o inversors.


"Que jo sé que he nascut per ser milionària, però no estic per llançar els bitllets pels aires", ha declarat la cantant de Sant Esteve de Sesrovires 



La inigualable Rosalía ha decidit invertir en un àtic a Sitges, després de veure com els preus de l'habitatge a Vilanova i la Geltrú han assolit cotes més altes que els vocals de les seves cançons. La cantant havia contemplat la possibilitat de tenir un apartament per anar al Tingladu tot passejant, però els preus dels immobles són tan prohibitius que només són aptes per a turistes rics o inversors.

El mercat immobiliari de Vilanova i la Geltrú ha experimentat una ascensió més espectacular que el seu últim èxit a les llistes de música. És una situació que no només ha sorprès a Rosalía, sinó que ja fa anys que deixa bocabadats als residents locals que es veuen obligats a emigrar a llocs més econòmics, com a la Coma de Burg.


"Jo pensava que les xifres que veia a les meves comptes bancàries eren impressionants, però res comparat amb els preus dels pisos a Vilanova i la Geltrú!"


Tot i la seva decisió final d'establir-se a Sitges, Rosalía ha manifestat el seu desig de poder passejar per la rambla de Vilanova, ara que s'omplirà de botigues del Clúster de la moda de Catalunya.
I ja que no ha pogut comprar-se un piset a Vilanova i la Geltrú, invertirà en la línia R2sud per millorar el transport públic de la comarca del Garraf; no descartant crear la Rosaguagua, una flota d'autocars que facin la línia Sitges-Vilanova.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris