Ad Code

Responsive Advertisement

Vilanova i la Geltrú Anuncia la primera Platja per a Persones

Vilanova i la Geltrú Anuncia la primera Platja per a Persones


L'espai delimitat tindrà capacitat per 3.000 humans, amb un horari de funcionament il·limitat i amb servei de socorrisme


Vilanova i la Geltrú, una ciutat costanera al costat de Sitges, està a punt d'introduir una iniciativa innovadora per a amants dels animals humans. En una decisió pionera a la regió, a partir de l'1 de maig, amb l'inici de la temporada de platges, entrarà en funcionament una zona acotada destinada al lleure de persones adultes.


Vilanova  tindrà la primera platja exclusiva per a persones


Després de tenir una platja per a corriols camanegres, una altre per a gats, i una última per a iguanes, aquesta nova platja permetrà que els espècimens humans, individualment o en col·lectiu, gaudeixin de l'aire marí i la sorra sense restriccions. S'espera que la iniciativa afavoreixi a aquells que els agrada el clima mediterrani estiuenc i potenciï l'atractiu turístic de la localitat.


L'Alcalde de VNG, Juan Luis Ruiz, destaca que “la posada en funcionament de la platja per a persones suposa el compliment del compromís de disposar d'aquest equipament per primera vegada a la ciutat”.


L'ocupació màxima fixada de l'espai és de 3.000 persones, amb un horari il·limitat. Per tal de fer possible la convivència en aquesta zona de la platja s'ha creat una normativa que fixa, entre altres coses, l'obligatorietat de recollir les deposicions i que els humans potencialment perillosos han d'anar sempre lligats i amb morrió tant a dins com a fora de l'aigua.


Les platges per a persones són cada vegada més populars arreu del món com a espais inclusius on els humans poden córrer lliurement i socialitzar. Aquesta nova platja a Vilanova i la Geltrú serà una oportunitat ben rebuda per la comunitat local i els visitants que desitgen gaudir d'una experiència única al costat del mar.


Segueix-nos a whatsapp
Segueix el diari Foll al canal de Whatsapp




Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris