Ad Code

Responsive Advertisement

Olga Arnau i Juan Luis Ruiz es casaran al maig. Així serà la boda del segle.


El 'Sí, vull' que va néixer en uns pressupostos municipals.


Olga Arnau (ERC) i Juan Luis Ruiz (PSC) de Vilanova i la Geltrú




A l'Olga Arnau (alcaldesa de Vilanova i la Geltrú) i en Juan Luis Ruiz (cap de llista del PSC a Vilanova i la Geltrú) els uneix la seva passió per la seva ciutat. Al 2017 es van conèixer en un concert del FIMPT i, des de llavors, han viscut un idil·li apassionat.

El 28 de maig de 2023 celebraran el casament a la Masia d'en Cabanyes, on la parella hi arribarà en una carrossa tirada per un vehicle elèctric autopropulsat. Blanca Albà presidirà la cerimònia en què la mare del nuvi, Maria Assumpta Baig, i el pare de la núvia, Tomàs Álvaro, exerciran com a padrins.

Per aquesta ocasió tan especial, l'Olga triarà un vestit, de tall clàssic, creat per Compex, que combinarà amb un ram de la brigada municipal -que també s'ocuparà de la decoració de la masia-. En Juan Luis durà un tratge obra de l'artista vilanoví Lluís Amaré, amb unes sabates confeccionades artesanalment per Mercè Foradada.
El pentinat i el maquillatge aniran a càrrec del peluquero Francis.

Per part de la núvia, signaran com a testimonis els companys de partit Jordi Medina Alsina, Francesc Xavier Serra Albet, Conxi Martínez i Sánchez, Maria Mercè Mateo i Olivares, i Oriol Huguet i Briva; com també la desapareguda Marta Jofra, i el regidor de JuntsxCat Antoni Palacios i Asensio.

I, per part del nuvi: els regidors socialistes Gerard Llobet Sánchez, Gisela Vargas Reyes, Miguel Ángel Iglesias Montouto, Julio Ruiz Melero, i Emilio José Montero Linero; i també Glòria Garcia del PDeCat, Estela González de l'AV Molí de Vent, i Joan Galimany, de Viu Comerç.

Durant la cerimònia, la dama d'honor Teresa Llorens, lliurarà els anells als futurs esposos després de que l'Adrià Guevara hagi passejat pel passadís central llençant pètals de flors.

Un cop finalitzada la cerimònia, els nuvis i els seus convidats es traslladaran al Parc Comercial Vilanova per celebrar el convit.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris