Ad Code

Responsive Advertisement

Descobreix la teva pel·lícula de Nadal idònia segons el teu regidor preferit

 

Després de pactar els pressupostos municipals pel 2023, els regidors i regidores faran una sessió golfa d'algun clàssic cinematogràfic nadalenc tots junts a la sala de plens. Quin?


Gremlins christmas cinema scene


Ara han de triar una pel·lícula, pero segueixen sense posar-se d'acord... Quina d'aquestes triaries tu?


Juan Luís Ruiz López

The Family Man

El dia de Nadal, aquest treballador compulsiu de Wall Street es desperta amb una vida nova i molt diferent de l'anterior. Els seus luxes han desaparegut i els seus reptes, antigament financers, passen ara per convertir-se en un bon pare de família.

En Juanluis li agrada aquesta pel·lícula nadalenca, on en Jack haurà de veure's en la complicada tessitura de decidir entre continuar amb aquesta estabilitat familiar o tornar al seu antic estat de solter capritxós.





Teresa Llorens Carbonell

Bridget Jones’s Diary

Bridget Jones es troba involucrada en un triangle amorós entre Mark Darcy (Colin Firth), el fill d'una amiga de la seva mare que s'acaba de divorciar, i Daniel Cleaver (Hugh Grant), el seu cap laboral,  masclista, vividor, i faldiller.

Anglaterra nevada, jerseis de rens, banquets nadalencs i els pijames abrigadets són el que converteix aquest film de Sharon Maguire en el preferit de Teresa Llorens.




Gerard Llobet Sánchez

The Man Who Invented Christmas

Al Londres del 1843, l'escriptor Charles Dickens es troba en dificultats econòmiques després d'escriure tres novel·les seguides sense èxit. Desesperat per aconseguir un èxit, Dickens recorre a la inspiració de la vida real i a la seva imaginació per donar vida a Ebenezer Scrooge, Tiny Tim i altres personatges clàssics a "Conte de Nadal", canviant per sempre les festes nadalenques en la celebració que es coneix avui dia.





Gisela Vargas Reyes

Charlie and the Chocolate Factory

Charlie Bucket (Freddie Highmore), un nen molt bo d'una família molt pobra, guanya un concurs per poder visitar durant un dia la fàbrica de xocolata de l'excèntric Willy Wonka (Johnny Depp).

Les cançons i coreografies dels Oompa-Loompas, l'equip laboral de la xocolateriaWonka, són el delit nadalenc de Gisela Vargas.





Miguel Ángel Iglesias Montouto

Elf

En aquest absurda pel·lícula de fantasia, Will Ferrell és un orfe criat pel Pare Noel i els seus elfs al Pol Nord, que viatja a la ciutat de Nova York per localitzar el seu pare biològic, un cínic editor de llibres interpretat per James Caan, 

Els gags on la ingenuïtat d'Elf xoca amb l'estil de vida estressant de la nostra societat moderna són els que retornen a Miguel Ángel Iglesias a la infància.






Julio Ruiz Melero

It's a Wonderful Life

Poques pel·lícules defineixen el Nadal com aquesta fantasia del 1946 de Frank Capra, protagonitzada per Jimmy Stewart al paper de George Bailey que, a punt de suïcidar-se, rep la visita d'un àngel que li mostra la veritable importància de la seva vida.





Emilio José Montero Linero

8-Bit Christmas

Ambientada als suburbis de Chicago a finals de la dècada de 1980, aquesta mirada humorística i sincera a les aventures de la infància es centra en la recerca que fa en Jake (un nen de deu anys) per aconseguir l'últim i millor sistema de videojocs.
Amant de tot lo retro, aquesta pel·lícula de Michael Dowse no pot faltar a  la filmografia nadalenca de l'Emilio José Montero. 




Olga Arnau Sanabra

Last Christmas

Aquesta comèdia romàntica d'Emília Clarke i Henry Golding de Paul Fieg es tracta d'una pel·lícula nadalenca basada íntegrament en les cançons de George Michael, motiu principal que fa que sigui la preferida de l'Olga Arnau.
Tot i un final recargolat que no va agradar bé a tothom quan es va estrenar al 2019, la química entre els protagonistes i la interpretació Emma Thompson la fan una pel·lícula perfecta per veure durant l'època de Nadal.




Jordi Medina Alsina

Edward Scissorhands

Un Johnny Depp pàl·lid i amb cicatrius, embotit en un vestit de cuir, negre i amb tisores en comptes de mans, brilla en tota la seva esplendor en aquest genial conte nadalenc de fantasia dirigit per Tim Burton el 1990, que reflecteix millor l'esperit de bons sentiments del Nadal.





Francesc Xavier Serra Albet

A Very Murray Christmas

Tens Rashida Jones, Miley Cyrus i George Clooney s'han reunit per celebrar aquestes dates senyalades amb Bill Murray. L'especial de Nadal és un recordatori que el millor dels programes de varietats es pot veure any rere any i mai no perdre el seu encant inicial.





Conxi Martínez i Sánchez

The Holiday

Dues dones, una a Londres (Kate Winslet), i una altra a Los Angeles (Cameron Díaz), s'enfronten a desil·lusions romàntiques de forma simultània, cosa que les porta a intercanviar apartaments durant les vacances i, al seu torn, trobar conèixer noves persones.

 Aquesta comèdia romàntica ambientada per Nadal és la pel·lícula més càlida i acollidora de Nancy Meyers, i la que tria la Conxi Martínez a la sobretaula del dia de Sant Esteve.






Adrià Guevara i Figueras

Arthur Christmas

Santa Claus està preparat per jubilar-se, i té la confiança posada en el seu fill; però quan un nen es queda sense regal, començarà una aventura perquè aquest relleu generacional valgui la pena.

Comèdia infantil nominada a un Globus d'Or perfecta per infondre l'esperit nadalenc en els més petits de la casa, com el nostre Adrià Guevara.

 




Maria Mercè Mateo i Olivares

A Boy Called Christmas

Ideal per a tota la família, aquesta cinta s'allunya de les sempre efectives comèdies romàntiques nadalenques per apuntar directament a la fantasia. La història explica l'aventura d'un noi anomenat Nikolas que seguirà el seu pare a la recerca del poble dels elfs al Pol Nord.





Oriol Huguet i Briva

Home Alone

Macaulay Culkin és oblidat per la seva família durant les festes de Nadal, i obligat a lluitar contra un parell de lladres imbècils en aquesta aventura infantil que projecten cada any a casa dels Huguet. 





Blanca Albà i Pujol

A Bad Moms Christmas

Una de les feines més difícils del món és la de ser mare. Una tasca que t'acompanyés per la resta de la vida, on no hi ha descansos, però q

Què passa quan el cos i la ment exigeixen un moment de relaxació en la vida d'aquestes mares? Què podria sortir malament si aquestes dones adultes decideixen deixar tot enrere per uns moments i intentar tornar als anys daurats de joventut?





Antoni Palacios i Asensio

Miracle on 34th Street

Una nena de 6 anys s'enfronta al gran secret del Nadal. Aquest que saben els adults però que desconeixen els veritables lectors del diari Foll. És a dir: Susan ha deixat de creure en el Nadal, però això té remei si el veritable Santa Claus intervé en escena.

Aquesta va ser l'adaptació als 90 del clàssic del 1947, això sí, amb moltes més llums, el gran arbre de Nadal de Rockefeller Center i la gran Mara Wilson, motiu pels quals encapçala el pòdium de films nadalencs de l'Antoni Palacios.





Jaume Carnicer i Mas

Rare Exports: A Christmas Tale

A les terres del nord de Finlàndia, un grup d'excavadors americans descobreixen la tomba d'una figura estranya. Tot i que els excavadors no saben de què es tracta, un jove descobreix que la figura és en realitat el cos congelat de Santa Claus. Tot i això, no es tracta del Santa bonàs que fa regals, sinó d'un ésser malèvol que segresta els nens dels pobles del voltant.

En Jaume Carnicer és amant d'aquesta pel·lícula de Nadal atípica, no recomanable per veure amb els més petits de la casa.





Erika Quintero Ultraran

Love Actually

Aquesta comèdia romàntica de Richard Curtis, plena d'estrelles, és estimada i vilipendiada a parts iguals pel públic. 

L'Erika Quintero és de les primeres perquè, amant de totes les comèdies nadalenques i de tots els deixos cursis tan típics d'aquestes, Love Actually els conté tots.




Antonio Medialdea Huete

Die Hard

Un dels grans clàssics del cinema d'acció, que es desenvolupa en plenes festes de Nadal, on Bruce Willis lídia contra una banda terrorista liderada per John McTiernan. 

Si hi surt en Bruce Willis allí hi tindrem l'Antonio Medialdea.






Cristina de Pelegrí Echevarría

¡Se armó el belén!

Paco Martinez Soria és un capellà xapat a l'antiga que intenta, per mandat de l'arquebisbe, imprimir mètodes moderns a la seva Parròquia, i al seu pessebre

Si barregem el mític còmic espanyol i una revolució hippie als anys 70 a Espanya, a primera fila hi haurà la cristina de Pelegrí.





Arnau Garcia Cardona

Harry Potter and the Philosopher's Stone

Harry Potter és un nen orfe que viu amb els seus únics parents vius, la família Dursley, en un barri residencial anglès. El dia del seu onzè aniversari, en Harry és visitat per un individu misteriós anomenat Rubeus Hagrid que li revela que realment ell és un bruixot força popular al món màgic per haver sobreviscut a l'atac mortal de lord Voldemort quan només tenia un any. 

L'Arnau Garcia és un Potterhead de soca-rel i aquesta primera pel·lícula de l'univers de Harry Potter no pot faltar en aquests dies de Nadal.




Guillem Bau Vargas

Klaus

Sergio Pablos va crear una de les millors pel·lícules de Nadal amb aquesta cinta animada original de Netflix nominada a l'Oscar que s'inventa un bell conte per crear un encantador origen a Santa Klaus. 

La nit de Nadal podràs trobar en Guillem Bau davant el televisor amb un bol de crispetes i lacasitos gaudint de les aventures d'aquest carter enviat a un poble en eterna disputa fratricida.





Elisenda Castillón Soria

Gremlins

Aquesta recordada comèdia de terror de 1984 de Joe Dante ens presenta una preciosa i misteriosa criatura coneguda com a "mogwai" anomenada Gizmo, que quan s'alimenta després de la mitjanit o quan toca l'aigua, es converteix en un monstre entremaliat i perillós.

En realitat aquest film és el preferit de l'Elisenda Castillón per la gran quantitat de jerseis típics amb motius nadalencs que hi apareixen, més que al de Bridget Jones.





Ester Franco Siles

The Nightmare Before Christmas

L'encarregat de festejos de la ciutat de Halloween, en Jack Skellington, decideix segrestar Santa Claus i preparar un Nadal diferent, amb regals especials per als nens. El projecte només troba l'oposició de Sally, una criatura dolça que està enamorada de Jack.

Amant de Tim Burton, aquest film musical en stop-motion no pot faltar en els dies nadalencs a casa l'Ester Franco.





Juanma Rodríguez Serrano

El día de la bestia

El clàssic d'Àlex de l'Església és sens dubte una pel·lícula de Nadal igual o més heterodoxa que La jungla de cristall. 

La història d'aquest capellà que intenta impedir el naixement de l'Anticrist per Madrid amb un Santiago Segura molt metal·ler és el que sempre mira en Juanma Rodríguez abans d'anar a dormir el 25 de desembre.






Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris