Amb la manca d'aparcament la gent ha deixat de tallar-se el cabell


Les perruqueries del centre han vist davallada notablement la seva activitat degut a la implantació de la pacificació del trànsit.


A Vilanova i la Geltrú la gent ja no es talla el cabell

Aparcar al centre de Vilanova és cada vegada més difícil arran de l'eliminació de places d'aparcament, cosa que frena l'arribada de clients, segons denuncia el petit comerç.


Un exemple que ja comença a ser preocupant és la davallada de clientela de les perruqueries i salons d'estètica, derivat de la implantació del carril bici, que provoca que la ciutadania de Vilanova ja no es talli els cabells.


Si no puc aparcar davant de la perruqueria no puc arreglar-me ni les puntes! 


El gremi de perruqueries de Vilanova i la Geltrú, en una carta a l'ajuntament, alerta de la problemática que generarà per a la ciutat tenir un excès de cutícules malmeses en els caps de la majoria de ciutadans.


Repercussió directa en els festivals


Una de les primeres conseqüències s'ha vist en la disminució de la venda d'entrades pel Vida. Sense poder-se pentinar, els vilanovins i vilanovines que tenien abonaments per aquest festival les està posant a la revenda i prefereixen anar al Nowa Reggae, que si que ha notat un augment en la venda d'entrades.


Con estos pelos jo no puc passejar-me pel Vida, en canvi al Nowa o al Tingladu puc passar desapercebut.


Per a que aquesta situació no vagi a més, l'ajuntament llençarà la campanya "Pentina Vilanova", oferint talls de cabell i tenyits als mateixos bars del centre de la ciutat adherits a la campanya Destapa Vilanova.


Campanya PENTINA VILANOVA per fomentar l'ús de les perruqueries



 




Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris