Ad Code

Responsive Advertisement

XIXIV Marxa popular de Vilanova i la Geltrú

Aprofitant la gran quantitat de carrers aixecats que tenim a dia d’avui a la ciutat, la Talaia ha decidit celebrar-hi la seva tradicional caminada.


XIXIV Marxa popular de Vilanova i la Geltrú

Després de més de vint anys de la marxa popular de Vilanova i la Geltrú, els possibles circuïts a recórrer es van esgotant i cada cop hi ha més possibilitats de repetir trams d’altres edicions.
D'aquesta manera, la comissió que organitza la marxa, aprofitant la gran quantitat de carrers que hi ha aixecats per les obres, ha decidit sortir de la típica caminada pels voltants de la ciutat per passar a realitzar-la dins del nucli urbà.

Actualment l’entitat excursionista encara no disposa del circuït oficial, però es preveu que la marxa passi pel carrer de Martí i Torrents, carrer de les Casernes, plaça Llarga, jardins Apol•lo, Rambla de Lluís Companys, carrer de Sant Josep, plaça de l’estació, carrer de les Canàries, avinguda Víctor Balaguer, i el soterrament de la part última del Torrent de la pastera, entre d’altres.

L’organització aconsellarà als qui pretenguin assistir-hi que vagin preparats físicament per la duresa del terreny i, en coordinació amb el Pla de Pacificació del trànsit, obligarà als participants a anar equipats amb cordes, arnès, grampons i casc.
Tota la cursa estarà controlada pels sistemes de vídeo- vigilància de la regidoria de recaptació de l’ajuntament, i es multarà a tot aquell participant que s’excedeixi en velocitat, que no faci us de l’equipament de seguretat, o que passi per trams no autoritzats als qui no són veïns de la zona.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris