Ad Code

Responsive Advertisement

Una veïna de Cubelles es va troba 4 tortugues de 2 metres a la riera del Foix

El retorn de les joves tortugues mutants


Les joves tortugues ninja al pantà del Foix


Degut als forts aiguats, que el dijous van caure damunt la nostra comarca, van aparèixer 4 tortugues gegants a la vora del Foix en el seu pas per Cubelles. Aquestes van ser descobertes, i posteriorment acollides, per una veïna de la població que tornava a casa després de la seva jornada laboral.

Segons les primeres informacions, aquestes 4 tortugues són una mutació antropomòrfica de la subespècies de “tortuga de califòrnia” que van ser abandonades al Pantà del Foix fa uns 10 anys. Els rèptils van anar creixent i alimentant-se de la fauna local fins que, degut als tòxics abocats il•legalment a l’embassament, van mutar genèticament fins adoptar la forma actual.

Des d’aleshores vivien d’incògnit dins el pantà i de tant en tant sortien a fer el vermut a Castellet i interactuant ocasionalment amb humans, fins que degut als forts aiguats de la setmana passada van ser arrossegats per la corrent riu avall.

Per evitar l’expectació que generaria el fet de que passegessin lliurement pel carrer, de moment viuen recloses a l’habitatge de la senyora que les va trobar, qui n’està iniciant els tràmits d’adopció legal. Per altre banda estan rebent classes de català per adults, i en breu s’inscriuran a alguna acadèmia d’arts marcials, ja que Hollywood s’ha interessat en contractar-les per la propera pel•lícula de la saga de les Tortugues Ninja.

Alhora es preveu que se les citi a la comissaria dels Mossos per declarar sobre alguns casos no resolts dels que en podrien tenir informació clau al conèixer el fons del pantà del Foix.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris