Pàgines

Passa al contingut principal

el Foll

El Foll és el diari de les coses series i serioses de Vilanova i la Geltrú, el que dingú t'explicarà vaja, promogut per la comunitat minionòloga de la ciutat.
És alhora un recull de totes les tonteries que apareixen a les xarxes socials, i també punt net de neurones obsoletes.

FAQS folles

Qui hi ha darrere del Foll?Quan apareix el Foll?

Després de tres setmanes de repòs per prescripció facultativa, i un excés de relaxants musculars barrejats amb alcohol.

A la Frida Kahlo li va donar per pintar. Sort n'hem tingut.


Per què 'Foll' com a nom?

El Foll és de les poques publicacions de notícies que amb el nom ja anuncien la tipologia de contingut. No hi ha voluntat d'enganyar.

I alhora, com a homenatge a l'Oriol Canals.

Possibles noms que gent anònima de la ciutat va proposar per a una nova publicació:
Diari de Vilanova, No ho sé, LA veu del poble, Vilanova i la seva gent, Diari VNG, La Vila, 08800, Vilanova el dia, Vilanova descobreix, Infovilanovavng, Vilanova Ara, Vila News, El Garraf, vilanova avui, Ultima hora (però que fossin noticies de ultima hora), Vilanova segueix.( Tampoc em va res al cap...), Vilainforma, Tu eres Vilanova, La lluna en un cove, Vilanova i la Geltru informa..., El Diario de Vilanova, Vinagre, Totarreu, Vilanova día a dia, Vilanova, vilaNova inFormacio, Turuta informativa, VNG al detall, El Diari de Vilanova, Vilainfo, Vilanova Actual, No se si fan falta mes publicacions, Actualidad, L'hora del Garraf, A peu de carrer, Vila news, Actualitat Vilanova, InfoVNG, L' Eco de Vilanova, El chisme, Novalook, Diari de Vilanova (nova etapa), La veu, Gent de Vilanova i la Geltrú, Vilanova ara, Lo que deberían escuchar los politicos, Vilanova
Booooombaaaa, Diari de Vilanova, ja que ha desaparegut, (Jo recuperaria el desaparescut Diari de Vilanova), Polles en vinagre, Nou Diari, VILAGELTRU, vilanova dia a dia, i El diario vilanova.


Per què una nova publicació a la ciutat?

La desaparició de l'Hora del Garraf va ser el desencadenant d'un infortuni de premsa local de la que encara no ens n'hem pogut escapar.
Això que tens al davant no té pretensió revertir-ho, però si de fer-ne un xic de befa.

Enquesta realitzada per una estudiant de batxilleratEl que es publica aquí és veritat?

Depèn dels ulls amb els que es mira. 


Per què domini .eu i no .cat?

Perquè Europa ens mira.


Quines són les font d'inspiració?

En són tres:
  1. Vilanova Blog, i el seus titulars tant objectius i poc melodramàtics.
    Com a aficionat al ciberpunk, ja m'hagués agradat en el seu moment tenir com a gamemaster el redactor d'aquesta publicació.

  2. Els tuits d'en Francis. Un personatge il·lustre vilanoví molt infravalorat, que espero que en algun moment un quadre seu presideixi la sala de plens de la ciutat.

  3. De forma genèrica, els comunicats de tots els grups polítics d'aquesta ciutat. En especial del Pdecat i del PSC, i dels seus capitosts, capdills, mòmies i mestres Sith.

  4. Les publicacions a xarxes del Tothosap. Totes sense excepció.